Inhoud van tracebestanden, dumpbestanden en bestanden met instellingen

Inhoud en opslag van tracebestanden

Tracebestanden bevatten de volgende informatie over gebeurtenissen die zich tijdens de werking van Kaspersky Safe Kids voordoen:

Tracebestanden bevatten alleen gegevens om problemen met het programma op te lossen. Kaspersky gebruikt tracebestanden om incidenten te onderzoeken die te maken hebben met fouten in de werking van Kaspersky Safe Kids.

De functionaliteit voor het schrijven van tracebestanden is standaard uitgeschakeld. Je kunt de functionaliteit voor het schrijven van tracebestanden inschakelen in de gebruikersinterface van Kaspersky Safe Kids.

Tracebestanden kunnen alleen handmatig worden verstuurd naar Kaspersky. Kaspersky Safe Kids verstuurt tracebestanden niet automatisch naar Kaspersky.

Je kunt kiezen hoe je tracebestanden wilt versturen naar Kaspersky.

Bekijk de gegevens in de tracebestanden alvorens je ze naar Kaspersky verstuurt. De namen van tracebestanden en hun locatie op de computer worden in de onderstaande paragrafen beschreven.

Belangrijk: tracebestanden kunnen vertrouwelijke gegevens bevatten.

Door tracebestanden naar Kaspersky te versturen, geef je uitdrukkelijk toestemming voor de vrijgave van de gegevens in de tracebestanden aan Kaspersky, inclusief vertrouwelijke gegevens, en ga je akkoord met de methode van de overdracht.

Inhoud van het tracebestand install.log

Install.log-tracebestanden bevatten informatie over gebeurtenissen die zich tijdens de volgende processen voordoen:

Install.log-tracebestanden bevatten mogelijk adressen van servers waarvan het installatiepakket voor het programma is gedownload, de volledige namen van de geïnstalleerde bestanden en symbolen.

Install.log-tracebestanden worden in de map /private/var/log bewaard.

Install.log-tracebestanden worden op de computer bewaard vanaf het ogenblik dat je het programma installeert en worden verwijderd bij de eerste uitschakeling van het besturingssysteem na de installatie.

Inhoud van de tracebestanden ksk_agent_<tijdstempel>.log en ksk_app_<tijdstempel>.log

De tracebestanden ksk_agent_<tijdstempel>.log en ksk_app_<tijdstempel>.log bevatten informatie over gebeurtenissen die zich in de gebruikersinterface voordoen tijdens de volgende processen:

Het tracebestand ksk_app_<tijdstempel>.log kan de volgende gegevens bevatten:

Het tracebestand ksk_app_<tijdstempel>.log kan de volgende gegevens bevatten:

De tracebestanden ksk_agent_<tijdstempel>.log en ksk_app_<tijdstempel>.log worden in de map ~/Library/Logs/Kaspersky Lab bewaard.

De tracebestanden ksk_agent_<tijdstempel>.log en ksk_app_<tijdstempel>.log worden op de computer bewaard wanneer je de functionaliteit voor het schrijven van tracebestanden inschakelt en worden samen met het programma verwijderd.

Inhoud van ksk_daemon_<tijdstempel>.log-tracebestanden

ksk_daemon_<tijdstempel>.log-bestanden bevatten informatie gebeurtenissen die zich tijdens de volgende processen voordoen:

ksk_daemon_<tijdstempel>.log-tracebestanden kunnen de volgende gegevens bevatten:

ksk_daemon_<tijdstempel>.log-tracebestanden worden in de map /Library/Logs/Kaspersky Lab bewaard.

ksk_daemon_<tijdstempel>.log-tracebestanden worden op de computer bewaard wanneer je de functionaliteit voor het schrijven van tracebestanden inschakelt en worden samen met het programma verwijderd.

Belangrijk: om te voorkomen dat gebruikersnamen en wachtwoorden voor het inloggen bij websites worden vastgelegd in tracebestanden, word je aanbevolen niet in te loggen bij websites wanneer de functionaliteit voor het schrijven van tracebestanden is ingeschakeld.

Over gegevens in geheugendumpbestanden

Geheugendumpbestanden zijn vereist om problemen met het programma op te lossen.

Dumpbestanden bevatten alle informatie over het werkgeheugen van de processen van het programma op het moment dat de dump wordt aangemaakt. Geheugendumps kunnen vertrouwelijke gegevens bevatten, zoals:

Geheugendumpbestanden worden niet automatisch verstuurd. Geheugendumpbestanden worden alleen naar Kaspersky verstuurd met je toestemming. Je kunt de inhoud van geheugendumpbestanden bekijken alvorens je ze verstuurt.

Extra bestanden

Kaspersky Secure Connection genereert ook extra bestanden met instellingen die op de computer van de gebruiker worden bewaard. Deze bestanden bevatten mogelijk benodigde informatie voor de werking van de Software: instellingen, interne databases, configuratiebestanden.

Experts van de Klantenondersteuning kunnen je vragen de extra bestanden te leveren om verzoeken die gerelateerd zijn aan fouten in de Software sneller te verwerken. De gebruiker verstuurt deze gegevens handmatig op verzoek van de expert van de Klantenondersteuning.

Door de extra bestanden met instellingen naar de Klantenondersteuning te versturen, ga je ermee akkoord om alle gegevens in die bestanden te verstrekken en stem je in met de gebruikte methode voor de verzending van de bestanden. Controleer de inhoud van deze bestanden voordat je ze verstuurt.

Deze extra bestanden bevatten mogelijk de volgende informatie: